Full Metal Alchemist - Edward Elric

tiistai 8. helmikuuta 2011

KUVAT ANIMECONISTA.

Uusin projektini josta tulee myös helppivä tutoriaali pukujen tekoon ja yksityiskohtiin vaatteisiin.
Tämä projekti tullaan "julkistamaan" enintään Animeconiin. Pukuja teen kaksi, ensinnäkin Edin State Alchemist -univormun koska tulen myöhemmin tekemään toisen Roylle jota cospaa ystävättäreni joten haluan tietää mitä olen tekemässä ennen sitä. Univormun pitää olla valmis ennen maaliskuun ensimmäistä viikonloppua jolloin on tarkoitus näyttää univormu tälle kyseiselle kaverilleni.

 Toisena vaatteena ja sinä päätyönä minulle on Shamballa!Edin vaatteet.








Status: VALMIS.
Omaksi harmikseni kävi niin että sain tämän valmiiksi juuri ja juuri joten jäi välikuvat ottamatta. Damn. I'll do better with the uniform, I promise. :D


TÄLLÄ HETKELLÄ:
  • Piilolinssit hankittu täältä. En kamalasti saisi pitää piilareita mutta Edin kledjuissa on pakollinen paha. Onneksi yliherkkyyteni ei ole ihan niin paha että  päivästä/parista pistäisi kovasti hanttiin.
  • Peruukki tilattu zephyristä, kuten kaikki muutkin peruukkini nykyään.
  • kankaat univormuun. Oliskohan sitä mitä, yli 15m? Ostettu tukusta koulukäynnillä kun saatiin lupa ostaa vähemmän kuin 30m joka on Toijalan tukun minimimäärä kankaille yleensä. TAI:n tekstiilipuolelle se on min.10m.

MENOT (laskettu kaikenkaikkiaan postareita myöten ja pyöristetty)
  1. Peruukki, n. 35€ (mun Royn peruukki? Tässä.)
  2. Piilolinssit 20€
  3. Pukukangas 12€ Miesten kengät 29,90€ alennuksella
  4. Sininen kangas univormuun 40€ (tarkempi hinta myöhemmin kun jaksan katsoa)
  5. Brodeeraukset n. 10€ (ennuste)
---------------------------------------------------- n. 150€

KAAVAT:
  1. Edin liivi: Suuri Käsityö -lehti 2/2010, s.13
  2. Edin paita: Suuri Käsityö -lehti 3/1020, s. 44
  3. Edin takki: Burda 1/2006, s. 13
  4. Edin housut: Burda 3/2006, s. 9
  5. State Alchemist -takki: ei oleee
  6. State Alchemist -housut: ei oleee
  7. State Alchemist -pusero: ei oleee

YKSITYISKOHDAT:
  • ね、しってる、Shamballa!Edillä on piilonapotus. Se joka tirvasee napit eteen ja ajattelee että ei haittaa niin nyt oot väärässä maailmassa. Piilovetskari on toinen ihan hyvä tapa tehdä paita MUTTA, piilovetskareita on vaikea ommella ilman vaadittavaa paininjalkaa joten tee päätöksesi harkiten. Mutta ei nappeja päälle! D:
  • Arvomerkit ovat usein brodeerauksia/aplikointeja. Eli langalla käsin työstettyjä kankaalle, sen jälkeen leikattu kankaasta irti. Ne ommellaan vaatteeseen käsin ja pesuksi purataan. Miksi noin eikä ihan pinssejä? Koitappa ite tapella tai yllättää ku kiliset ku paikallinen Tiimari. Siinähän vihut kuolee jo ihan nauruunki.
  • Shamballa!Edin housut ovat löysät. Eivät mitkään muotojanuolevat naisten bisneshousut.

Ekstra:
  • Failin määrä on kauhistuttava. Jokainen joka vähääkään kunnioittaa FMA:ia tietää myös että univormun reunukset EIVÄT ole kiiltävät. Ehkä heijastinkangasta mutta KAUKANA tuosta mitä tämä kyseinen cospaaja on käyttänyt. Mihinkään kuvaan Arakawa ei ole värittänyt minkäänlaista varjostusta joten kanttinauhan on pakko olla harmaata peruskangasta tai jotain mattaa kangasta. Ei näin. En ole animea katsonut joten varmistan kuitenkin vielä. Minusta silti tuntuu ettei tuo ole millään tavalla kiiltäväpintaista...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Followers

Sisällön tarjoaa Blogger.